iedere dag vers uit eigen oven
Voor iedere gelegenheid
In onze winkel is een ruime sortering aan brood te vinden. Ambachtelijke gemaakt en uit eigen oven.
Brood is een belangrijke onderdeel van ons voedingspatroon en wordt op verschillende momenten van de dag gegeten. Traditioneel natuurlijk bij ontbijt en lunch. Maar inmiddels baant het zich een weg naar andere momenten van de dag als tussendoortje zoals een gezellige koffietafel of een high-tea
Voor ieder ‘broodmoment’ is er wel een geschikt brood te vinden in ons assortiment. In onze winkel helpen we u graag met uw keuze

Brood
Voor het beste brood heb je de beste ingrediƫnten nodig, uitstekend vakmanschap, maar vooral ook veel geduld.
Zes dagen per week staat Theo Hoek voor dag en dauw op om het lekkerste brood te bakken.
Wij nemen de tijd en dat komt onze producten ten goede.
Ambachtelijk gebakken volgens authentieke recepten
Desembrood
Sinds mei 2018 werken wij met onze eigen opgestarte desemcultuur die nu dagelijks word bijgehouden. Bob Hoek heeft een opleiding gevolgd bij het Bakery institute om alle kneepjes te leren over desem. Ons desembrood krijgt 24-48 uur de tijd om te fermenteren. Dit vergt dus veel aandacht en vooral veel geduld. Door dit lange proces ontstaat een brood met een geheel eigen karakter. Het desembrood staat bekend om zijn stevige structuur, volle smaak en een robuust uiterlijk.
Meer weten over desem? Kom gerust eens langs..
lunchtime…
Schuif aan aan onze lunchtafels

Naast onze bakkerij hebben we een tea-room en terras waar u in alle rust kunt genieten van een eenvoudige lunch.
Uiteraard komt het brood dat bij deze lunch geserveerd wordt vers uit onze bakkerij.
Wees welkom op
Bel ons op
Wij zijn open op
Ma – vr: 08:30 – 17:30
Zaterdag: 08:00 – 16:00
Zondags zijn wij gesloten
Zaterdag: 08:00 – 16:00
Zondags zijn wij gesloten